Hortobágyi betyárleves
sertéscomb, feketebors, burgonya, natúr ételízesítŐ (sárgarépa, v.hagyma, fokhagyma por, petrezselyem, zeller, fekete bors, paszternák), fokhagyma, parasztkolbász (sertéshús, szalonna, f?szer paprika, só, fokhagyma, kömény), kömény,
búzaliszt, napraforgóolaj, fűszer paprika, sárgarépa, füstölt szalonna (szalonna, víz, só, füstölt aroma),
tejföl, gyökér, szárított petrezselyem, vöröshagyma, Édes Anna (f?szer- és pritamin paprika, só), Marha eroleves alap (só, cukor aroma, növényi zsír, fokhagyma, marhahús), gulyáskrém
Carbonara spagetti
tészta (durum búzadara, víz), növényi tejszín (író, növényi zsírok, írópor, mód.keményít?), fehérbors, fokhagyma,
búzaliszt, napraforgóolaj, baconszalonna (császárszalonna, víz só, füstaroma),
tej,
trappista sajt (tehéntej, só, kultúra, tejoltó enzimek)Túrórudi
Pöttyös túrórudi (zsírszegény túró, kakaós étbevonómassza, zsírszegény kakaópor, cukor, vaj, tejsavópor, módosított kukoricakeményít?, aroma, tartósítószer)
Allergének: glutén, tejcukor, tejfehérje